Vinn valfritt från Gadgetgirl [Fokis.se]

Nu är jag med i ännu en tävling som Foki (klicka) den härgången står för. Nu kan du vinna vad du vill från sidan Gadgetgirl.se - allt från Hello kitty-hörlurar till söta mobilsmycken. Perfekt tävling, men jag vinner ju aldrig så jag får inte hoppas för mycket :( Ialla fall, de här produkterna har jag valt (klicka på rubriken för länk till produkten)

Hello Kitty Laptop NEC Lavie G
Jag valde den här produkten för att jag ska köpa en laptop, men har inte råd ännu (ska just börja spara) och jag älskar hello kitty så jag skulle bli öööverlycklig om jag vann den här!

Hello Kitty NK62 Mobiltelefon med 2 st simkort
OM man nu inte kan vinna laptopen (man fick ju välja vad man ville, men 16 000 kr ...?) så vill jag helst få en Hello Kitty-mobil! Eftersom min gamla reentutsagt suger och jag älskar hello kitty så är den ju perfekt :) Och dessutom 2 simkort!

Vinn en t-shirt i samarbete med tshirtstore.se!

Ja, ni såg rätt! ;] Nu kan ni vinna en snygg t-shirt från naannah.blogg.se . Här har ni inlägget: 

http://naannah.blogg.se/2009/august/tavling-i-sommarbete-med-tshirtstorese.html#comment

För att tävla går ni in på t-shirt stores hemsida och väljer ut en t-shirt. Sen skriver du ett inlägg i din blogg och skickar en kommentar i inlägget ovan , med länken till ditt inlägg och skriver vilken t-shirt ni vill ha om ni vinner ♥ Skriv även kontaktuppgifter som e-mail . Så lätt var det!

VAR MED OCH TÄVLA NU ! 

puss ♥



tävlingsblogg ♥

Heeeeeeeeeej sötnos ! Du har nu klickat dej in på min tävlingsblogg som jag använder när jag bidrar i tävlingar. Titta in den här bloggen regelbundet sdå kanske du hittar nån tävling du vill vara med i?

  Puss & kram♥

RSS 2.0